Think Tank

glödlampa

I Cube Corner använder vi två grundläggande principer:

  1. Vi vill leverera lättanvända och lättanpassade IT-lösningar som håller över tiden hellre än att tjäna snabba pengar på kortsiktiga, statiska lösningar. Det möjliggör att vi kan leverera mesta möjliga effekt med minsta möjliga insats.
  2. Vi använder nya, spännande och roliga saker i vår verksamhet för att utmana oss själva, ge våra kunder möjligheten att använda det bästa och för att vi tycker att det är det roligaste som finns.

Vi spenderar mycket resurser på att se vad som kommer i framtiden och tar kontinuerligt till oss den senaste tekniken. Vi experimenterar en hel del för att utveckla oss själva så att våra kunder ligger längst fram i sina branscher när det gäller IT-system.

Vad blir resultatet?

En Think Tank där de anställda har stora möjligheter att experimentera, töja på gränser och därmed utmana etablerade system och betydligt större IT-bolag. Det gör att vi blir väldigt flexibla och får både djup och bredd i vår kunskap. Detta tillsammans med en stabil ekonomi och en ägarstruktur som hellre satsar resurser på att utvecklas än på vinstuttag gagnar våra kunder i alla lägen! På resans väg har vi och våra anställda världens roligaste jobb.

Think Tank