Cube Corner växer

Här är Eric, vår nya säljare som började hos oss i december! Det är han som kommer att hålla i mycket av kundkontakten framöver så här kan ni lära känna honom lite bättre.

Hur trivs du på Cube Corner hittills?
Jag har trivts otroligt bra från första dagen. Med allt ifrån kollegor, arbetsuppgifter, arbetsmiljö och så vidare. Känns som jag kommit till ett företag med otroligt hög lägstanivå och en hög ambitionsnivå.

Hur skulle du beskriva din roll?
Min roll som sales representative handlar dels om att ta ett övergripande ansvar om försäljningen på Cube Corner & Schipt™. I min roll handlar det också om att strukturera upp och definiera vårt sätt att jobba ur ett säljperspektiv och länka ihop detta med övrig verksamhet. Detta så att vi på sikt kan ta in fler kollegor med fokus på ökad försäljning.

Vad är en perfekt dag för dig?
Börja dagen med en kopp kaffe, för att sedan sätta mig antingen ute på vägarna mot kundbesök eller en dag med mycket telefonkontakt med kunder. Jag mår bra av att ha många bollar i luften och varvar gärna kundbesök med administrativa uppgifter och såklart affärer. En perfekt dag avslutas med ett par pling i säljklockan på kontoret!

Tre snabba frågor
Sommar eller vinter?
Sommar

Tacos eller pizza?
Pizza

Hockey eller fotboll?
Fotboll (Även om det just nu är lite tungt att hålla på mitt kära United)

Cube Corner växer