Ytterligare förstärkning till teamet!

Noah är vår nya logistiker/utvecklare som började hos oss i början av september och vi är riktigt glada att ha honom ombord!

Du kommer direkt från högskolan, vilket program läste du där?
Jag läste Industriell ekonomi med inriktning inom logistik och ledning på Jönköping University. Jag har alltid haft ett stort intresse för effektivisering och logistik, sedan upptäckte jag från både arbetslivet och skolgången att med rätt IT-system kan man effektivisera mycket! Därför valde jag att kombinera min utbildning med programmering och la till några programmeringskurser utöver mitt kursprogram.

Berätta lite om din roll här på Cube Corner / Schipt!
Min roll är Logistikkonsult och utvecklare. Jag arbetar främst just nu med utvecklingen av Schipts TA-system och nyinstallationer samt utbildningar för kund. I dagsläget är det väl sedan planerat att jag ska specificera mig inom Schipt WMS.

Vad gör du på fritiden? Har du något speciellt intresse?
På fritiden lägger jag väldigt mycket tid på träning. Det är padel, innebandy och gym som står på veckoschemat! Andra fritidsintressen är fiske och ölbryggning.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Lite både och skulle jag säga. Får man tillräckligt med sömn så är man snabbt med i matchen!

Ytterligare förstärkning till teamet!