Välkommen säger vi till Casandra

Casandra är vår nya projektledare som kommer att stärka upp vårt team med projektplanering, kommunikation och uppföljning. Här nedan beskriver hon lite om sig själv och sin roll på företaget!

”Jag är precis hemkommen efter att ha bott och arbetat i Nederländerna de senaste 5 åren. Åren utomlands har varit fantastiska. Jag har vuxit otroligt mycket som person av det kulturombytet som det innebar och så var det väldigt roligt att lära sig ett nytt språk. Men tillslut började jag sakna vänner och familj, de småländska skogarna och inte minst det svenska fikat,  så det känns otroligt roligt att vara hemma igen.

Nu ska jag börja arbeta som projektledare på Cube Corner och Schipt. Det innebär att jag ska sköta planeringen, kommunikationen och uppföljningen för våra interna och externa projekt. Jag brinner verkligen för organisering så det känns fantastiskt kul att få vara med och bygga upp projektorganisationen från grunden. Självklart har Cube Corner arbetat med projekt i många år, men när efterfrågan på våra produkter och tjänster växer så behövs mer struktur och översikt. Jag kommer att finnas här som en lättillgänglig kontaktperson för våra kunder och som stöd till våra säljare och konsulter.”

Välkommen säger vi till Casandra