Säg hej till Tony!

Dags att presentera Tony, vår nyaste (fast ändå inte nyaste) anställda. Tony har nämligen jobbat hos oss innan och är nu sedan en tid tillbaka vilket vi är glada för!

Här kan ni lära känna Tony lite bättre:

Är du uppvuxen i eller i närheten av Jönköping?
Nej, jag är uppvuxen ett det lilla samhället Södra Vi, strax norr om Vimmerby. Har dock bott och verkat i Jönköping med omnejd sedan 1995.

Berätta lite om din roll här på Cube Corner / Schipt!
Jag började som konsult på Cube Corner 2010. Då jobbade jag mest med EdiCom Transport och Jeeves och integrationerna där emellan samt utökad Jeevesfunktionalitet. Jag har alltså varit med på en stor del av resan mot Schipt, även om själva konceptet Schipt skapades under den period (2015-2018) som jag var ”iväg” och jobbade som lärare på Yrkes Högskolan. På Schipt jobbar jag med att utveckla och implementera Schipt och alla där runtomkring tänkbara arbetsuppgifter som anstår en konsult 😊

Vad gör du på din fritid? Har du någon speciell hobby?
Det blir en hel del musik faktiskt. Lyssna hemma, konserter/uppträdanden och olika quiz m.m. Vilket också blir en bra ’kombo’ med att umgås i glada vänners lag. Sedan skojar man inte bort den eminenta fritidssysselsättningen att renovera huset. Utöver det så joggar och jagar jag gärna. Gillar djur och natur o.s.v.  

Vad lyssnar du helst på för musik?
Jag delar både intresset för musik och musiksmak med flera av mina kollegor. Även om jag med åren blivit betydligt bredare i min musiksmak så ligger den gamla 80-tals hårdrocken/metallen fortfarande varmt om hjärtat.

Solsemester, skidsemester eller kanske inget av det?
Då får det nog bli solsemester. Men i huvudsak reser jag gärna till städer, där innehållet och utbudet rent kulturellt i form av musik m.m. är betydligt större. Att ligga på en strand dagarna i ända är inte min melodi, men det kan vara skönt nån timme eller två 😊

Säg hej till Tony!