DYNWEB

Det nya sättet att bygga webbapplikationer

Ny spjutspetsteknik som revolutionerar systemutveckling.

DynWeb är bland de första koncepten i världen när det kommer till förenklad dynamisk webbdesign för applikationer i realtid. Vilket innebär att när du sparar en ändring som du utför så är den samtidigt publicerad för alla andra användare.

Att lägga till, flytta eller ta bort fält, knappar listor, ramar, bilder och mycket mer sker online och omedelbart, och har aldrig varit enklare. Detta via en väldigt innovativ grafisk design, utan att behöva skriva en enda rad kod. Nya applikationer kan byggas mycket fortare och därmed till en lägre kostnad än med något annat verktyg på marknaden!

Vi har valt att lägga kraften på en dynamisk designmöjlighet för att sedan med en svindlande hastighet kunna bygga applikationer. Detta är inget verktyg som designproffsen använder för att bygga snygga webbsidor mot dina marknadskanaler, detta är applikationer för din verksamhet!


 

DynWeb innehåller

  • DynWeb Editor (licenced) För grafisk design av dina applikationer. Med verktyget designar du fram inmatningsfält, sökfält, rullistor, knappar, söklistor, ramar och inbäddade listor. JavaScriptredigerare för egen funktionalitet med egna små klasser för att förenkla databaskopplingar m.m. men med fullt stöd för JavaScript. Även kopplingsscheman för koppling av tabeller, menyhantering m.m.
  • CC IE Integrationsmotor för XML-kopplingar till andra system som behöver kopplas in, exempelvis ditt affärssystem. CC IE är byggd för High speed kopplingar.
  • CC Print En liten utskriftsservice där du beroende på val av designverktyg kan bygga egna databasdrivna mallar för olika dokument och etiketter. Dessa kan du sedan koppla till programmen du bygger.

Systemkrav

  • Server med senaste versionen av Internet Information Services uppsatt för intranet
  • SQL Server-databas (finns mindre versioner som är gratis, vi rekommenderar dock minst standard edition)
  • Alternativt PostgreSQL-databas som är kostnadsfri och kan köras både på Windows och Linux (Obs: begränsad funktionalitet)