AVANCERAD WEBB

Cube Corner bygger ca 90% av sina applikationer för att köras i webbläsare. Fördelarna är att man slipper uppgraderingar och distribution av programvara, samt att det på ett smidigt sätt får att flytta lösningen till molnet. Användaren öppnar en webbsida, loggar in och kör systemet. Webbsidan kan placeras på kundens server, i molnet eller hos oss.

Vårt egenutvecklade system CC DynWeb innebär att man ändrar design av applikationer på webbsidan i realtid. Nästan alla standardapplikationer vi bygger baseras på denna teknik. Det ger otroligt snabba utvecklingstider då allt från felhantering till databaskopplingar och designmodeller redan finns på plats. Designen är anpassad för applikationen så det finns en strukturerad design i form av kolumner, knappar, inbäddade listor m.m. Ändringar/kundanpassningar sker i realtid för alla användare.


2D/3D

Vi jobbar även med avancerade, skräddarsydda, visualiseringsprogram och produktkonfiguratorer direkt i webbläsaren, utan en massa plugins. Det vill säga 2D/3D-konstruktioner som t.ex. används för att skapa ritningar av rum, bilinredning, garderober, komplexa produkter, inklädnad etc.

Till detta kan vi skapa Bom-listor, operationskedjor, förkalkylering av tid och material, samt förse ert affärssystem med förberedd data som enbart behöver importeras utan vidare bearbetning. Detta ger en enkel och smidig integration.


Pågående forskning

Vi följer noggrant pågående forskning inom vårt affärsområde. Vi tar till oss, testar och experimenterar med den senaste tekniken inom teknologi och IT för att hitta nya kombinationer av möjligheter för att våra kunder ska ligga både ett och två steg före sina konkurrenter.