WEBB & DESIGN

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom design. Behöver du eller ditt företag hjälp med webbdesign, foto, företags- och produktprofilering, logotyper eller något annat inom grafisk design och webbutveckling så tveka inte att höra av er till oss.

Cube Corner är för det mesta förknippat med avancerad systemutveckling. Under 2018 rekryterade vi inom området grafisk design och webbdesign, för att se till att våra egna system fick ett bra och användarvänligt utseende. Denna rekrytering innebär att vi nu även har möjligheten att hjälpa våra kunder med olika designjobb.


Webbdesign/Hemsida
Är du i behov av en ny hemsida till ditt företag eller skulle eran nuvarande behöva en re-design? Vi tar fram en hemsida som fyller era behov och hjälper er att synas på webben.

Grafisk profil
Har du ett nystartat företag eller känner du att ditt företag behöver ett nytt ansikte utåt? Då kan vi hjälpa dig att ta fram en grafisk profil med logotyp, färger, typsnitt, ikoner eller vad du än behöver som passar just ditt företag. Behöver du inte en fulltalig grafisk profil utan endast någon av delarna? Då ordnar vi det också.

Foto
Vi hjälper till om du behöver nya bilder på din personal, på en produkt, till sociala medier och webb eller något annat.

Företags- och produktprofilering
Ska ni ställa ut på mässa och behöver hjälp med att designa er monter eller behöver er produkt ett nytt utseende? Vi hjälper till att ta fram det material ni behöver för att få ert företag eller er produkt att sticka ut på marknaden.

Övrigt
Vi kan lösa det mesta inom grafisk design och webbdesign så är det något du vill ha utöver det som är listat här, så hör av dig!