LÄNKA IHOP SYSTEM

Vår kunskap om IT bottnar egentligen i systemintegration. Att koppla ihop olika system är vårt signum. Vi har byggt tusentals lösningar genom åren och lyckats koppla ihop det mesta, med det mesta. För våra egna lösningar har vi därför utvecklat två helt egna integrationsplattformar som är byggda för att göra det de ska och inte tusen andra saker som generella plattformar gör. Det innebär en mycket effektivare och resurssnålare integration jämfört med stora system som WebSphere eller BizTalk.

Vi kan det mesta inom detta område och har nog gjort det mesta också. Vi är familjära med många aktörers olika möjligheter så vi kan ofta ta något från ”hyllan” som vi bygger vidare på och därmed bli än mer effektiva. Vår breda kunskap om både system, systemutveckling och verksamhet sätter oss ofta i centrum av integrationsprojekt där vi får leda och lösa de problem som uppstår hos alla inblandade parter.


Exempel på integrationer:

Fyra WMS-system, tre TMS-system, fem TA-system, två ERP-system, tre banker, två svenska kreditupplysningstjänster, två utländska kreditupplysningstjänster, en utländsk försäkringsagent (försäkrar fakturering), två olika MPS-system, ett 15-tal maskiner, tre olika Cad/Cam-system, två Cad-system, tre olika MFP (Canon, Konica Minolta, Ricoh), kopplingar till BizTalk, SSIS, Datalager och mycket mer.


Ska ni bygga ihop system genom systemintegration så kolla med oss. Det är troligen både bättre, effektivare och mer kostnadseffektivt än något annat du hittar på marknaden.