DYNWEB DEV

Dev Editor Licens

Detta är editorn för att kunna skriva egna JavaScript mot webbsidan för att kodmässigt anpassa systemet. Världens största skriptspråk är inbäddat i Dynweb och redo att användas. Syftet är att om du vill bygga in egen funktionalitet så kan du det. Dessutom finns någon miljon utvecklare som kan hjälpa dig koda vad du vill.

Dina skript kan kopplas till händelser i applikationen. Bland annat ändring av fält, spara post, programstart, samt till knappar och funktionstangenter.

Våra utvecklare har tillgång till editorn så köper du utvecklingen av oss eller någon av våra licensierade partners behöver du ingen egen licens.

För att säkerställa säkerhet och kvalitet i leveranser kräver vi utbildning för att behålla licensen. Den som innehar licensen är ansvarig för den kod som publiceras. Licensen kräver Design Editor.

Scripting commands

För att förenkla användandet vid skripting har vi byggt en mängd färdiga funktioner för att hantera fält, listor, koppling till databaser, styrning av objekt, dialoger och inmatningsformulär samt mycket mer. Syftet är att ytterligare förenkla möjligheterna för dig att bygga egen funktionalitet snabbare och utan konsultinsatser.

Våra konsulter och allierade jobbar med scripting commands i första hand och kodar JavaScript i andra. Det går mycket fortare att skriva kod, är prestandamässigt effektivare och blir därmed både bättre och kostnadseffektivt.

Våra utvecklare har tillgång till scripting commands, så köper du utvecklingen av oss eller någon av våra licensierade partners behöver du ingen egen licens. Modulen kräver Dev Editor.